Šaban Šaulić

Šaban Šaulić je rođen 6. maja 1951. godine u Šapcu.
Prvi album je objavio sa samo 18. godina 1969. godine. Objavio preko 30 albuma i bio jedan od najpopularnijih pevača 80-tih godina prošlog veka.
Oženjen je i sa suprugom Gordanom ima troje dece Sanelu, Ildu i Mihajla i sina Roberta kog je dobio vanbračno. Kuma Šabana Šaulića je Zorica Brunclik, takođe poznata pevačica. Ilda Šaulić je takođe krenula očevim stopama i posvetila se muzici, iako je imala sjajne šanse u tenisu koji je dugo trenirala na kraju je ipak odlučila da nasledi oca i to vrlo uspešno.

Šako Polumenta

Šako Polumenta je rođen 27. marta 1968. godine u Bijelom Polju.
Trenutno živi u Podgorici sa suprugom Vesnom, sinom Adisom i ćerkom Rijadom. Objavio je preko 10 albuma, a veliku popularnost je stekao posle dueta sa bratancem Dadom Polumentom i pesmom “Ljepsa od noći”.

Šeki Turković

Šućro Šeki Turković je srpski pevač narodne muzike. Rođen je 27. novembra 1953. godine u Krnja Jela malom selu pokraj Sjenice u jugozapadnoj Srbiji.
Poznat je u svetu narodne muzike po pesmi Poslednji boem. Živi i radi u Beogradu. Oženjen je suprugom Eminom. Svoju popularnost je pevajući stekao i na prostorima bivše Jugoslavije.

Šemsa Suljaković