Goca Božinovska

Goca Božinovska je rođena 16. januara 1965. godine u selu Samaila. Osnovnu školu je završila u Kraljevu gde je imala i prvi nastup u kulturnom centru Abrašević. Posle završetka srednje škole sa porodicom se seli u Beograd. Zajedno sa Vesnom Zmijanac počinje da peva u kafani Lipovački cvet. Njen izgled i glas su privukli dosta pažnje te ju je Šaban Šaulić pozvao da pevaju zajedno. 1984. godine je rodila ćerku Jelenu te je muzičku karijeru zapostavila na neko vreme. Njen povratak beleži duet sa Halidom Muslimovićem. Takodje pored Ćerke Jelene ima još jednu ćerku Zoranu i sina Mirka.

Gordana Goca Lazarević

Proslavila se u prvoj postavi najbolje ženske vokalne grupe "Đerdan", pod vođstvom muzičkog pedagoga Mire Vasiljević, zajedno sa tada mladim i neafirmisanim sjajnim pevačicama narodne muzike Gordanom Stojićević, Anđelkom Govedarević, Snežanom Đurišić... Učestovala je i na festivalima narodne muzike, gde nije osvajala nagrade, ali su njene pesme postajali hitovi.

Goga Filipović

Goga Sekulić

Goran Spasojević

Goran Vukošić

Završio nižu muzičku školu. Svira dva instrumenta: harmoniku i klavijature. Svirao je u KUD-u “BOKA” iz Tivta. Godinama radio u noćnim klubovima u Budvi: ”Maine”, “Torine”, “Stara Crna Gora” i u Kotoru noćni klub “Arkadia”... Dugo godina bio član orkestra “Ipanema” iz Tivta, gde je kao harmonikaš pratio mnoge velike zvezde u to vrijeme. Nastupao i nastupa na mnogim humanitarnim koncertima.

Gordana Jovanović