Elma

Elma Numanović, kasnije Sinanović rođena je i odrasla u Novom Pazaru. Oduvek uporna i odlučna, posle pobede na izboru prvog glasa Novog Pazara Elma ide na takmičenje za prvi glas Srbije gde predstavlja svoj grad i osvaja prvo mesto i titulu prvi glas Srbije.

Ena Popov

Ena Popov je rođena 09. oktobra 1986. godine u Nobom Sadu. Završila je Fakultet za preduzetni menadžment na univerzitetu Braća Karić, a popularnost je stekla učešćem u reality show programu Veliki brat i kao voditelj Zvezde Granda. 2008. godine se oprobala i kao pevačica pa je objavila album “Prvo od mene” za Grand produkciju.

Enes Begović

Enes Begović je još kao tinejdžer 1978. prošao na audiciji za vokalnog solistu što dalje usmerava tok njegovog profesionalnog opredeljenja. Profesionalno je počeo da se bavi muzikom tek 1985. godine kada objavljuje i svoj prvi singl “Siroče” koji je najavio njegov vrtoglavi uspeh. Usledio je i album “Bosanac” koji ga je proslavio i koji je prodat u pola miliona primeraka. Do sada je snimio 14 studijskih albuma i nekoliko kompilacija, a svojevremeno je proglašen i za najveći talenat narodne muzike na prostorima bivše Jugoslavije

Era Ojdanić

Andrija Era Ojdanić, folk pevač, je rođen u selu Visoka kod Arilja 13.12.1947. godine. Pored bavljenja muzikom, bavi se i ugostiteljstvom. Pevanjem se bavi duže od 40 godinam, a izdao je više od 30 albuma. Radi na organizaciji raznih muzičkih dešavanja, kao i na izboru za mis Lipovačkih dana i noći. Ne krije da se bavi i poljoprivredom kao i da uspešno obavlja sve vrste poslova na selu. Učestvovao je u rijaliti šou “Veliki brat” dva puta, 2008. i 2010. godine.

Esma Redžepova

Explosive