Dado Polumenta

Dado Polumenta, jedan od najpopularnijih pjevača na Balkanu i u dijaspori, rođen je 29. avgusta 1982. godine u Bijelom Polju, Crna Gora. Dado je u drugoj godini života počeo kašikama i viljuškama da lupa po šerpama i pravi neartikulisane zvuke, a već u četvrtoj nastupao je na priredbama u zabavištu kao pjevač. Stara izreka kaže: "Za šta se deijte prvo uhvati, to će mu biti životno opredjeljenje". Ovakav slijed okolnosti i ne treba da čudi, s obzirom na to da Dado potiče iz muzičke porodice Polumenta.

Dajana Jakšić

Dajana Penezić

Dajana je rođena u Užicu, a od skoro živi u Beogradu. Završila je nižu muzičku školu, instrumentalni odsek flauta, i pevala je u Gradskom horu. Muzika je njena ljubav još od malih nogu.Svoj album prvenac je snimila u saradnji sa najeminentnijim autorima muzičke scene u Srbiji. To su Marina Tucaković, Leontina Vukomanović i “Romario“... Album je preslušala produkcijska kuća „Grand“ i uvrstila u svoja izdanja procenivši da ima svoju jasno profilisanu ciljnu grupu, a to je publika koja voli „Zvezde Granda“ i pesme modernog zvuka. Već od prvog pojavljivanja u „Grand Show-u“ izdvojila se pesma „Levo Levo“ , a za njom i „Sledeći“ i „Crna Košulja“, tako da se Dajana uvrstila u red pevača koji se ističu i dobijaju zaslužene nagrade za svoj rad.

Dalibor Đošić

Danijel Đoković

Danijel Đoković Dača rođen 19.07.1985 u Ljubljani, završio nizu i srednju muzičku školu, pored pevanja svira nekoliko instrumenata: Harmoniku,klavir,bass gitaru,a bavi se pisanjem i komponovanjem pesama.Bio je učesnik prvog serijala Zvezde Granda 2003 godine.Široj publici poznat po pesmi Linija crvena

Danijela Vranić

Danijela Vranić je rodjena 7. Novembra 1975. godine u Šapcu. Završila je univerzitet Braća Karić, odsek bankarstvo. Svoj prvi album je izdala za grand produkciju. Hobi joj je sakupljanje pisama, omiljena boja bela, a u horoskopu je Škorpija.

Dara Bubamara

Radojka Adžić je pravo ime poznate pevačice Dare Bubamare. Dara Bubamara je rođena 21. maja 1976. godine u Novom Sadu. Još sa 14. godina Radojka Adžić učestvuje na festivalima i pobeđuje na festivalu “Najlepši glas Jugoslavije”. “Dara Bubamara Show Band”, poznati novosadski bend je baš u to vrijeme tražio pjevačicu, tako da je tada započela njihova saradnja. Počeli su da sviraju širom Srbije, a ubrzo zatim snimli su i hit pjesmu “Košava sa Dunava”. Odmah nakon toga snimili su album za PGP RTS i stekli veliku popularnost. Međutim 3 godine nakon toga Dara Bubamara snima svoj prvi solo album. Od tada pa do dan danas traje njena solo karijera.

Darko Lazić

Darko Lazić je rođen 13.10.1991. godine, u Brestacu (opstina Pećinci). Od malih nogu je pokazivao veliki muzički talenat, koji je nasledio od oca Milana. Školu je završio u Holandiji, gde je i živeo osam godina. Obožava motora, omiljena boja mu je zelena.NAJVEĆI HITOVI SU MU: KORAK DO SNA,IDI DRUGOME, GODINU DANA TRISTA KAFANA ITD...

Darko Filipović

Darko Radovanović

Dejan Matić

Dejan Matić je rođen 26. aprila 1978. godine u Drvaru. Sa majkom Dragicom, ocem Zoranom i bratom Sašom koji je takođe pevač se preselio u Beograd, a zatim upisao i muzičku školu u Zemunu odsek klavir. Završio je nižu i srednju muzičku školu.

Dinča

Milan Dinčić Dinča je rođen u Leskovcu 16.06.1986. Na muzičku scenu je stupio kao trećeplasirani u takmičenju Zvezde Granda. Nakon toga izdaje nekoliko singlova, a najuspešniji do sada izdao je 2012 godine pod nazivom "Ti si žena za sva vremena".

Donna Ares

Donna Ares je umetničko ime Azre Kolaković, rođena je 01.01.1977. godine u BIH. Muzikom se počela baviti još kao mala, a svoj talenat je nasledila od roditeljka koji su takođe muzičari. Već sa 14 godina počinje da nastupa po lokalnim diskotekama sa bendom “Camino Verde”, a sa 16 godina objavljuje svoju prvu pesmu. Veliku popularnost je stekla zahvaljujući pesmi “To mi nije trebalo”.

Dragan Kojić Keba

Dragan Kojić Keba je rođen u selu Klupci kod Loznice. Svoj prvi album je objavio 1976 godine, a od tada je objavio preko dvadeset albuma i kompilacija. Kao mali interesovao se i trenirao fudbal, ali je ipak odlučio da bude pevač. Otac je pevacice Nataše Kojić, dok je njegov sin ostvario očev san i postao fudbaler.

Dragana Mirković

Dragana Mirković je rođena 18. Januara 1968. godine u Kasidolu, nadomak Požarevca. Zajedno sa Lepom Brenom i Cecom Ražnatović smatra se za jednu od najvećih zvezda 90-tih godina.

Dule Resavac

Duško Kuliš

Dušan Svilar

Dušan Svilar je rodjen 19. juna 1990 godine u Subotici, pevač, pobednik takmičenja Zvezde Granda 2007. Dušan potiče iz porodice muzičara. Pohađa gimnaziju i srednju muzičku školu. Po sopstvenom priznanju, jedan od njegovih pevačkih uzora je Zdravko Čolić.
Prvi javni nastup imao je 14. februara 2007. u gradskoj većnici Subotice na festivalu posvećenom ljubavi i vinu. Izveo je pesmu „Ljubav, Bogom dana“, autora Spomenke i Kornelija Kovača.
Za pobednika treće sezone takmičenja Zvezde Granda proglašen je na koncertu na Tašmajdanu 15. septembra 2007. Trijumfovao je ispred šest konkurenata dobivši preko 350.000 od ukupnih 1.300.000 SMS glasova.

Duvački Orkestar Damira Sejdića