Bane Bojanić

Bane Bojanić je srpski pevač narodne muzike. On je sin poznatog srpskog pevača Miloša Bojanića, i stariji brat Mikice Bojanića. Bane je popularnost dostigao hitovima kao Pola vino, pola voda i Samo pijan mogu da prebolim

Branislav Bane Mojićević

Branislav Mojićević „Bane“ rođen je 20. avgusta 1986. godine u Kraljevu. U trećoj godini Gimnazije je otišao na audiciju Zvezde Granda gde je ubrzo prepoznat kao nova zvezda. Kao pobednik na takmičenju snimio je svoj prvi album za Grand Produkciju.

Bata Zdravković

Bata Zdravković je rođen 30. maja 1972. godine. Kao mlad i talentovan pevač nastupao je po Nemačkim Folkotekama, sve dok nije objavio prvi album 1989. Godine pod nazivom “Anđele Plavi”, posle njega na redu slede i albumi “Recite joj vetrovi”, pa zatim “Bože samo zdravlja daj”, “Sad plači ako ako”, “Crna Leptirica” kao i poslednji album 2005 godine, izdat pod imenom “Kako starim sve te više volim”.Objavio je i najavnu pesmu za novi album “Kuća iz bajke” koje bi trebao da objavi ove godine. Jedna od glavnih karakternih osobina po kojim je poznat je duhovitost, jer važi za najboljeg imitatora na estradi a posebno uživa u imitaciji svojih kolega koji nastupaju za “Grand”.Učesnik je treće sezone Farme.

Beki Bekić

Biljana Jevtić

Biljana Jevtic je rođena 17. oktobra 1959. godine u selu Grejac, nadomak Niša. Kao tinejdžerku Radio Niš ju je izabrao za svog predstavnika na takmičenju za “Prvi glas Srbije”. Sa lakoćom je otpevala “Anica ovce čuvala” i odnela pobedu. Na tom takmičenju Biljanu je zapazila Radmila Todorović, tada poznati tekstopisac i odlučila da joj pomogne u karijeri. Prvi album je objavila 1983. godine za “Diskoton” pod nazivom “Bice bolje”.Udata je za Aleksandra Acu Ilića sa kojim ima sina Ivana. Biljana je do sada snimila 14 albuma.

Biljana Sečivanović

Biljana Sečivanović je rođena 31. jula 1976.godine u Nemačkoj, Schwäbisch Gmünd. Svoje detinjstvo provodi u Mrčajevcima. Posle završetka ekonomske škole ide u Austriju gde živi 10. godina i peva zajedno sa "Casper" bendom. U Austriji je rodila i svog voljenog sina Mateju. Sada je pevačica "Grand" produkcije. Bilja je takođe ucesnik drugog serijala reality show-a "Farma".

Black Panthers

Blizanci

Boban Zdravković

Karijeru je započeo 1982. godine sa albumom „Volite se i pevajte buzuki“ koji prolazi nezapaženo. Godine 1989. izdaje album „Praštam ti dušo“ sa kojeg se izdvaja hit pesma „Ne dolazi“ koja je postala popularna širom bivše Jugoslavije.[2] Njegove poznate pesme su: „Sve ljubavi moje“, „Pogledaj u nebo“, „Danju spavam“, „Marakano“ i druge.

Bojan Bjelić

Bojan Bjelić rođen je 08.03.1984. u Kragujevcu, ali od svoje treće godine živi u Beogradu. Od devete godine intenzivno se bavio tenisom sve dok, nije ušao u svet muzike. 2008. godine Bojan diplomira na fakultetu za Finansijski menadžment i osiguranje na univerzitetu Singidunum. Od malih nogu volio je muziku i pevanje, ali nije predpostavljao da će to jednog dana biti njegovo zanimanje. Završio je solo pevanje u muzičkoj školi Dr Vojislav Vučković kod profesora Milojka Pajevića i školu tehnike glasa kod Zorana Popova.

Bojan Tomović

Bojana Šarović

Boki Milošević

Klarinetista Božidar Milošević Boki spada među najpoznatije srpske muzičke umetnike. Muzika koju on stvara na svom klarinetu pripada vrhuncima naše muzike u oblasti narodne muzike. Rođen je 31. decembra 1931. godine na jugu Srbije, u Prokuplju.

Kao mlad diplomirani student Muzičke akademije u Beogradu, dobitnik nagrada na najvećim jugoslovenskim takmičenjima muzičkih umetnika u Zagrebu i Ljubljani, bio je veoma uspešan pedagog u srednjoj muzičkoj školi. Diplomu magistra muzike stekao je u klasi sjajnog pedagoga prof. Bruna Bruna na Beogradskoj muzičkoj akademiji. Bio je solista Beogradske filharmonije, član i umetnički rukovodilac Velikog narodnog orkestra Radio-televizije Beograd. Sa velikim uspehom se ogledao u različitim oblastima od klasične do džez muzike. Budući da su neke od najlepših stranica muzičke literature inspirisane folklorom (Smetana, Dvorzak, Čajkovski, Šopen, Bartok, Hristić, Slavenski), Boki Milošević se opredelio za negovanje bogate riznice jugoslovenskog muzičkog folklora, posebno onoga s juga koji obiluje raznovrsnim ritmovima i bogatom harmonijom koji nisu dostupni svakom izvođaču.
Raskošna umetnička ličnost, čarobnjak na svom instrumentu, Boki Milošević je svojim bujnim temperamentom, iskonskom muzikalnođću, velikom maštom, emotivnim i sugestivnim interpretacijama proneo slavu našeg izvornog i stilizovanog narodnog melosa širom sveta.

Bora Drljača

Boža Nikolić

Braća Vasilevski

Branka Sovrlić