Igor Lugonjić

Igor Petrović

Igor Popović

Ilda Šaulić

Ilda Šaulić je rođena 08. Decembra 1978. godine u Beogradu. Ćerka je poznatog pevača Šabana Šaulića. Kao devojka je trenirala tenis i bila veoma uspešna u ovom sportu, ali se odlučila da krene očevim stopama iako se on napočetku protivio tome da mu ćerka bude pevačica. Ilda Šaulić je završila Višu ekonomsku školu u Beogradu. Sa svojim ocem Šabanom Šaulićem je snimila nekoliko dueta, da bi 2009 godine izdala i svoj prvi solo album “Stani dušo da te ispratim” u izdanju Grand produkcije.

Indira Radić

Indira Radić je srpska pop-folk pevačica. Na estradi je prisutna dvadeset godina — od 1992. kada je snimila prvi album. Bila je najpopularnija i najtiražnija pevačica u zemlji 2004. i 2005. godine. Njene najpoznatije pesme su Lopov, Zmaj, Moj živote da l‘ si živ, Bio si mi drag i April, dok je njen najpoznatiji album Zmaj iz 2004. godine.

Indy

Indira Aradinović Indy je rođena 04. jula 1986. godine u Beogradu. Svoj prvi album je izdala za Grand produkciju i stekla veliku popularnost, a njenu karijeru su pratile vrtoglave promene njenog izgleda. Duet “Ekspresno” koji izvodi sa Bojanom Bjelicem je postao veliki hit

Ivan Delčev

Ivan Plavšić

Ivana Pavković

Ivana Selakov

Ivana Selakov je rođena je 8. novembra 1978. godine u Beogradu. Odrasla je u Somboru gde je završila osnovnu školu i gimnaziju. Posle srednje škole završila je Dizajn zvuka i muzike na Akademiji umetnosti. Dugo je bila članica grupe Beauty Queens, sa kojom je 2007. je učesvovala na Pesmi Evrovizije. Godine 2010. je izdala album u Grand produkciji pod nazivom Sreća. Snimila je duet sa Darkom Radovanovićem Ako je do mene.

Ivana Šašić