Nada Topčagić

Nada Topčagić (3. jul 1953, Modriča) srpska je folk pevačica.
Svoj prvi hit singl Na Drini ćuprija izdala je 1975. Prvi album izdala je 1980. godine Iza sebe ima 14 albuma , neki od njenih najvećih hitova su pesme Mihajlo Miki Miki, Jutro je, Treba mi tvoje rame, Mali gospodin, Čudna jada od Mostara grada, Od vikenda do vikenda i mnoge druge.

Nadežda Biljić

Naser Alitović

Nataša Đorđević

Nataša Kojić

Nataša Kojić je rođena 20.jula 1984. godine u Loznici. Odrasla je u Beogradu.
Od malena je bila zainteresovana za muziku ali i za glumu. Završila je osnovnu i srednju muzičku školu, a i muzičku Akademiju. Takođe je dobila školarinu za prestižni koledž “Berkli” na kome studira. Prvi javni nastup je imala na “Beoviziji” 2001. godine sa pesmom “Sanjalica”, zatim sledi i prvi album za Grand produciju.

Nebojša Vojvodić

Nebojša je rođen 18.06.1986. godine u Subotici.
U prvom razredu osnovne škole svirao je klavir i imao svoj koncert. Sa osam godina je imao prvi nastup na svadbi, i to mu je bio prvi honorar. U desetoj godini učestvovao je na školskoj priredbi gde je imitirao Sašu Popovića pevajući pesmu „Giljam dade”. Kao mali, voleo je da sluša razne pevače kako pevaju uživo, odlazio je u restorane gde bi mu oni davali da otpeva po koji refren, i tako su ga zapazili i počeo je ozbiljnije da se bavi pevanjem. Od sedamnaeste godine aktivno peva. Član je „Poco Loco” benda, kojem je on sam dao ime po jednom kafiću u Beogradu. Voli da pomaže učestvujući na humanitarnim koncertima. Omiljeni pevači su mu Aca Lukas i Toma Zdravković, a pevačica Svetlana Ceca Ražnatović. Rekreativno se bavi fudbalom i ide u teretanu.

Neda Ukraden

Neda Ukraden (Imotski, Jugoslavija, 16. avgust 1950) je srpska pevačica zabavne muzike.
Neda je bila tokom 1970-ih i 1980-ih godina jedno od najvećih imena jugoslovenske popularne muzike sa etno-pop prizvukom, kao i jedna od najvećih zvezda tadašnjih festivala.
Tokom višedecenijske karijere nastupala je u svim većim dvoranama širom Jugoslavije: Sava centar i Dom Sindikata u Beogradu, Vatroslav Lisinski u Zagrebu, Tivoli u Ljubljani, Univerzalna sala u Skoplju i dr. Sarađivala je sa najeminentnijim autorima, kao što su: Kemal Monteno, Arsen Dedić, Đorđe Novković, Seid Memić Vajta, Rajko Dujmić, Đelo Jusić, Zrinko Tutić, Hari Mata Hari i Nikola Borota - Radovan.

Nela Bijanić

Nemanja Anđelović

Nenad Jovanović

Nenad Jovanović je rođen 17. avgusta 1984 godine.
Završio je srednju muzičku školu, peva od svoje prve godine, počeo je da svira sa 3-4 godine. Još od malih nogu pokazivao je izuzetan talenat ka muzici, počeo javno da peva po beogradskim splavovima (LUKAS, PIRANA, AKAPULCO), taj talenat mu se naravno isplatio, jer je na audiciji za zvezde granda 2005. godine ušao u uži izbor i tako u ušao u "team" Zvezde Granda 2005.

Nihad Kantić Šike

Nikola Rokvić

Nikola Rokvić je rođen 29.06.1985 godine u Beogradu
Sin poznatog folk pevača Marinka Rokvića je već sa 4 godine počeo da peva i pokazuje veliki talenat za muziku, ali tada Nikola nije voleo narodnjake, pa ni pesme svoga oca. Tek na polovini osnovne škole, kada su ’90-e bile na vrhuncu shvatio je da svi slušaju turbo folk pa se i on priključio većini. Budućnost je pokazala da je odabrao pravu stvar, jer je danas Nikola Rokvić jedan od najpopularnijih pevača narodne muzike mlađe generacije. Na početku je imao tatinu podršku, pa nije morao da traži svoju zvezdu u muzičkim takmičenjima, a posle velikog uspeha prvog albuma “Oprosti mojoj mladosti” stao je na svoje noge.

Novica Urošević

Novica Urošević je rođen u selu Drmno kod Požarevca.
Komponovao je dosta poznate pesme za mnoge pevače narodne muzike. Najpoznatije pesme su: „Ne može nam niko ništa“, „Ne daj da nas rastave“, „Poslednji boem“, „Svako traži novu ljubav“ i druge. Neki od pevača sa kojima je sarađivao su Šaban Šaulić, Mitar Mirić, Zorica Brunclik, Dragana Mirković, Jašar i Ipče Ahmedovski, Šeki Turković, Jasmin Muharemović, Nedeljko Bajić Baja i mnogi drugi estradni umetnici širom bivše Jugoslavije.

Novica Zdravković