Maja Marijana

Maja Nikolić

Maja Nikolić je rođena u Nišu 11. aprila 1975. godine. Još od malih nogu pokazivala je sklonost ka muzici.
Za njen proboj na estradi najzaslužnija je Maja Odžaklijevska, njena estradna mama kako je ona naziva.

Maratonci 021

Marija Mara Stojadinović

Marinko Rokvić

Marinko Rokvić je rođen u Koluniću, 27. januara 1954. godine.
Za više od 20 godina karijere otpevao je desetine hitova od kojih su najpoznatiji: „Skitnica“, „Da volim drugu ne mogu“, „Polomio vetar grane“, „Svađalice moja mala“, „Ti za ljubav nisi rođena“, „I kad me svi zaborave“, „Momak veseljak“, „Potražiću oči nešto zelenije“, „Snegovi beli opet veju“ i „Budi dobra do povratka moga“.

Marina Zivković

Marko Bulat

Marko Bulat je rodjen u Smederevu 21.04.1973. godine.
Njegova karijera je počela od 1993. godine kada je krenuo sa nastupima na splavu “Lukas”. Nakon samo tri godine izdaje svoj prvi album. Njegovi fanovi i novinari mu dodeljuju titulu “Kralja splavova”. 1997. godine izdaje drugi album, na kome se izdvajaju pesme: “Eno dole u kafani”, “Dete sreće”, “Svanulo je svanulo, pa šta”, koje su i dan danas neizostavne na repertoaru skoro svih izvodjača u kafanama i klubovima širom Srbije. 2003. godine izdaje treći album “Prijatelji, braćo, kumovi”, 2005. godine album “Ne postoji sutra”, 2007. album “Nebeska kafana” i 2009. šesti album “Alkohol”.

Marta Savić

<

Medenjaci

Medo Sakić

Merima Njegomir

Merima Njegomir je rođena kao Merima Kurtiš u naselju Kalvariji u Zemunu.
Merima je učestvovala na mnogim festivalima, snimala nove ploče, učestvovala na komercijalnim i humanitarnim koncertima, pravila svoje solističke koncerte. Snimila je 24 albuma i preko 100 trajnih snimaka izvornih pesama za Radio Beograd. Njene najpoznatije pesme su: Ivanova korita, Ruzmarin, Opilo nas vino, Zbog tebe, Da nije ljubavi tvoje, Bol bolujem, Magle,magle, A gde si ti, Pamitim još ... Poznate su njene interpretacije tradicionalnih pesama: Zajdi,zajdi, Marijo bela kumrijo, Sejdefu majka buđaše, Što si Leno na golemo, Svu noć mi bilbil prepeva, Jutros mi je ruža procvetala. Jedna je od retkih pevača narodne muzike koja je imala niz koncerata na beogradskom Kolarcu, a u svome repertoaru peva i na dvadeset stranih jezika

Mia Borisavljević

Mića Bolda

Miki Gajić

Miki Mećava

Milan Obradović, srpski pevač poznatiji kao Miki Mećava je na estradnoj sceni prisutan od 1994. godine kada je za izdavačku kuću ZAM izdao album “Potrebe nema”.
Nakon toga je 1996. objavio album za PGP RTS, da bi se 1999 ponovo vratio u ZAM. Rođen je u Prokuplju. Učestvovao je na Grand festivalu, a prepoznatljiv je po marami sa kojom uvek nastupa na telviziji i koncerima

Mikica Bojanić

Milan Dinčić Dinča

Milan Dičić Dinča je rođen u Leskovcu 16.06.1986.
2004-te godine učestvuje u takmičenju „Zvezde Granda“ i takmičenje završava kao 13-ta.
2007. godine pokušava još jednom i to je verovatno bila njena najbolja odluka u životu. U finalu je završila na drugom mestu, i postala je jedna od najpopularnijih srpskih folk pevačica.

Milan Nikolić

Milan Stanković

Milan Stanković je rođen 9. septembra 1987 godine u Beogradu.
Popularnost je stekao tokom učešća u Zvezdama Granda. Takođe je izabran za predstavnika Srbije na Evroviziji 2010 godine sa pesmom “Ovo je Balkan”.
Prvi album je objavio 2009 godine i prodat je u preko 50.000 primeraka. Jedan od njegovih zaštitnih znakova je frizura.

Milan Topalović Topalko

Milan Topalović Topalko je srpski pevač folk muzike.
U trećem serijalu Zvezda Granda zauzima drugo mesto. Na Grand festivalu 2010. godine ostvaruje pobedu i prvu nagradu publike sa pesmom „Zavet“

Mile Kitić

Milojko Mile Kitić rođen je 1. Januara 1952 godine u Derventi.
Još kao mladić svirao je gitaru u svom bendu “Prinčevi”, ali svoju popularnost beleži sa grupom “Južni Vetar” kojoj se priključio 1984 godine. Ima dve ćerke, Sanju sa prvom ženom Bosiljkom i Elenu sa sadašnjom suprugom Martom Savić. Objavio je preko 20 studijskih albuma od 1982 do danas.

Milena Ćeranić

Milena Plavšić

Milica Pavlović

Milica Todorović

Milica Todorović je rođena 13. oktobra 1990 godine u Kruševcu.
Sa samo 14 godina pobedila je u drugom serijalu takmičenja “Zvezde Granda”. Svoj prvi album je objavila 2009 godine sa naslovnom numerom “Pamtim ja”. Takođe se oprobala i kao glumica. U operi “Vreme cigana” koju je režirao Emir Kusturica Milica glumi Azru jednu od glavnih likova zajedno sa kolegom Stevanom Anđelkovićem, takođe učesnikom “Zvezda Granda”.

Miloš Bojanić

Miloš Bojanić (Bijeljina, FNRJ, 16. oktobar 1950) je srpski pevač narodne muzike.
Njegove pesme poznate su na prostorima bivše Jugoslavije, a naročito u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Više od trideset godina je na estradi. Živi u Novom Sadu.

Mina Kostić

Mira Škorić

Mirjana Aleksić

Mirjana Mirković

Mirko Kodić

Mirko Kodić rođen je 29. novembra 1957. godine, u okolini Svilajnca.
Izgrađujući sebe i svoj stil, Mirko je postao poznat i cenjen kao izvanredan harmonikaš svuda po svetu, gde se sluša balkanska muzika. Kako je to lepo opisao jedan britanski muzički časopis predstavljajući instrumentaliste južne Evrope, „Kodićevo eksplozivno sviranje mnogo podseća na sviranje Jovice Petkovića, ali se ipak ne može reći da on samo imitira svog starijeg kolegu. To što svira Mirko Kodić jeste Petkovićev stil, ali je to sviranje obogaćeno novim trzajima (trilerima) tako da se sveukupno može reći da je Kodić, u neku ruku, nadgradio stil svog predhodnika. Sviranje Mirka Kodića se može okarakterisati kao eksplozija prštećih tonova, to je vrhunska interpretacija puna temperamenta i neke divlje lepote“.

Mišo Davidović

Mišel Gvozdenović

Mitar_Mirić