Jašar Ahmedovski

Jašar Ahmedovski rođen je 22. decembra 1964. godine u Prilepu, pevačku karijeru je počeo pesmama „Svako svome mora da se vraća“ i „Sudbina je moja u rukama njenim“ 1980. godine. Prvi album „Jednoj ženi za sećanje dugo“ izdaje 1982. godine za Jugodisk i postaje popularan širom bivše Jugoslavije. Neke od njegovih najpoznatijih pesama su: „Koja žena prokle mene“, „Jednoj ženi za sećanje dugo“, „Ti pripadaš samo meni“, „Dečak zaljubljeni“, „Jagnje moje malo“, „Kad sveća dogori“, „Moj bagreme beli“, „Ništa vreme promenilo nije“ i druge.

Jadranka Barjaktarović

Jana

Jana je:rođena u Prištini 15. Marta 1974. godine.
Od 1999. godine počinje saradnju sa diskografskom kućom"Grand" i izdaje svoj drugi album pod nazivom "PROLAZNICA". Za ovim albumom slede još tri albuma u istoj produkciji. To su: 2000. godine "OSTAVI MI DRUGOVE", 2001. godine "PREVARA DO PREVARE" i 2002. godine "NEK SAMA VEČERA".

Jandrino Jato

Jelena Broćić

Jelena Gerbec

Jelena Gerbec je rođena 14.11.1985. godine u Rumi.
Pevanjem se bavi još od svoje osamnaeste godine. Takmicila se u serijalu Zvezde Granda 2010, 2011 izdaje singl za Grand Produkciju, pod nazivom "Dvaput Jača".

Jelena Karleuša

Jelena Kostov

Jelena je rođena 23.11.1983. u Dimitrovgradu. Osnovnu školu završila je u rodnom Dimitrovgradu, srednju muzičku u Nišu.
Sve što je postigla na početku svoje blistave karijere duguje isključivo svom glasu, talentu i profesionalnom odnosu prema poslu. Njen najveći muzički uzor je Svetlana Ceca Ražnatović. Takmičila se u "Zvezdama Granda", koje su počele u septembru 2008. U martu 2009. plasirala se među dvanaestoro najboljih, a nakon toga je usledilo takmičenje u Beogradskoj Areni gde je zauzela 7. mesto.

Jelena Marinkov

Jovan Stefanović

Jovan Stefanović je rođen 12.11.1989. godine u Valjevu
Završio je nižu muzičku i srednju elektrotehničku školu. Svoju ljubav prema muzici mu je preneo otac Slavko Stefanović Slavkoni poznati kompozitor.
Aranžirao je pesme i pevao prateće vokale mnogim poznatim pevačima kao što su Džej, Mile Kitić, Saša Matić.

Jovan Perišić

Jovana Tipšin

Jovana Pajić