Saša Sale Lakić

Samira Grbović Sani

Sanja Đorđević

Sanja Maletić

Sanja Maletić je rođena u Tuzli 27.04.1973. godine. Sada živi u Beogradu. U horoskopu je bik i kako kaže pomalo veruje u zvezde.
Profesionalnu karijeru je počela krajem 1998. godine snimanjem njenog prvog albuma "Kani suzo" sa kojeg se izdvojila istoimena pesma za koju Sanja voli da kaže kako tu pesmu smatra ličnom kartom. Najveći dosadašnji profesionalni uspeh joj je poslednji album "Amajlija" a najveći hitovi "S`vremena na vreme", "Ruzmarin", "Kani suzo"...Saradnik sa kojim voli da radi je Dragan Brajović - Braja a na pitanje sa kim bi volela da radi, Sanja kaže da je sa svima sa kojima je želela da radi i radila i da se nada da će tako biti i u budućnosti

Sanja Stojanović

Sanja Stojanović je rođena 22. novembra 1986. godine u Smederevskoj Palanci.
Učestvovala je u izboru za “Zvezde Granda 2007”. Ušla je u Top 12 i ostala u Grand produkciji.Snimila je prvu pesmu 2007. "Varaš me" koja je postala veliki hit.
Na sceni se vratila u u drugoj polovini 2008.godine,a povratnicku pesmu "Danas je moj dan" objavila je u oktobru iste godine!2010.godine bila je ucesnica trece sezone rijaliti showa "Farma" gde je provela 63 dana.Nakon toga izdala je novu pesmu "Ova noc na tebe podseca" na pocetku 2011.

Saša Matić

Saša Matić, mladi pevač koji se munjevitom brzinom probio do zvezda isključivo odličnim glasom i dobrim pesmama, jedan je od omiljenih na estradi. Ne postoji osoba koja je ikada osporila njegove vokalne i muzičke kvalitete
Još kao tinejdžer voleo je sa društvom da zapeva u kafani. Rano je formirao svoj glas, a rado priča o početnim nastupima u beogradskim klubovima. Prve veoma posećene nastupe, pre nego što je snimio ploču, Saša Matić je imao u Bijeljini i Banja Luci...

Saša Jovanović

Saša Kapor

Saša Kapor je rođen 16. oktobra 1985. u Tuzli, ali od ranog detinjstva živi u Beogradu.
Njegov najveći muzički uzor je Toše Proeski prema kome i dan danas oseća veliko divljenje i poštovanje, a posebno mesto na njegovom repertoaru imaju i Šaban Šaulić i Ljuba Aličić.

Saška Karan

Saška Karan je jedna od najboljih srpskih estradnih umetnica,lepa,zgodna i jedna od najprijatnih pojava devedesetih.Ova kvalitetna pevačica izvela je mnogo pesama koji su kako devedesetih tako i sada veoma veliki hitovi kao na primer:Srce puno baruta,daću daću,ukrštenica,vragolanka,odlican pet i mnogo drugih...

Sejo Kalač

Sejo Kalač (5. oktobar 1964, Rožaje) crnogorski je pevač narodne muzike poreklom iz Rožaja. Pevanjem se bavi profesionalno dvadeset godina.
Prvi put na muzičkoj sceni Sejo Kalač se pojavio sa grupom „Paukova mreža“ u kojoj je svirao harmoniku. Po izlasku iz grupe započinje solo karijeru. Odlazi u Beograd gde završava nižu muzičku školu i započinje studije na Višoj pedagoškoj školi. Za vreme boravka u Beogradu snima svoj prvi album za PGP. Međutim, ubrzo zatim odlazi u inostranstvo.
Sledeći album snimio je dve godine kasnije u Minhenu. Treći album, pod naslovom „Poletimo“ snimio je u Ljubljani, a četvrti u Lincu u Austriji. Nakon pobede na Bihaćkom festivalu 1998. godine sa pesmom Bišćanka, ponovo se vraća na prostore bivše Jugoslavije. Među njegovim pesmama koje su postale hitovi najviše se ističe pesma „Ala, ala“.

Selma Bajrami

Semir Cerić Koke

Silvija Nedeljković

Silvija Nedeljković je rodjena 26. marta 1984. godine, srpska pevačica, učesnica trećeg i voditeljka četvrtog serijala takmičenja “Zvezde Granda” zajedno sa Nemanjom Stevanović.

Siniša Vuco

Sinovi Manjače

Skakavci

Slađana Košutić

Slavica Ćukteraš

Slavica Ćukteraš je rođena u Šapcu 28.01.1985. godine.
Počela je da peva sa 6 godina i pevački uzori su joj bili kako kaže Lepa Brena, Ceca i Bijelo dugme. Završila je nižu muzičku školu odsek klarinet, da bi kasnije upisala i završila srednju muzičku, teoretski odsek. Popularnost je stekla u Zvezdama Granda u prvoj sezoni 2004.-te godine kada je uspela da se plasira u finale tog takmičenja.

Slavica Momaković - Miljanović

Slavko Milanković

Slobodan Batjarević Cobe

Slobodan Batjarević Cobe rođen je 13. novembra 1981. godine u Leskovcu.
Trenutno živi u Leskovcu sa svojom porodicom. Sin je poznatog harmonikaša Bobija Mraka, vodje grupe “Ljute papričice”. Od malena se bavi muzikom, od 6-te godine svirao je harmoniku, a od 18-te pevanjem. Izdao je nekoliko albuma na Romskom jeziku. Nastupao je za Zvezde Granda 2007 godine kada je zauzeo 7-mo mesto i dospeo do finalnog takmičenja. Za Grand je snimio dve pesme: “Mambole” i “Karmin od vanile”, pesmu sa kojom se proslavio i koja je postala hit. Zahvaljujući Saši Popoviću koji ga je prekrstio, umesto Cobi postao je Cobe.

Slobodan Vasić

Slobodan Vasić rođen je u Senti 18. 07.1991.
Toma Zdravković, Šaban Šaulić, Jovan Perisić, Džej i Aco Pejović su umetnici koje on najviše ceni i na njih se ugleda u profesionalnom smislu.
Široj javnosti postaje poznat svojim učešćem u Zvezdama Granda 2007. gde se plasirao među najboljih 36 interpretacijom pesme Ace Pejovića “Jelena”.

Snežana Babić Sneki

Snežana Babić Sneki - od malih nogu i pevačica i glumica. Karijeru je počela ulogama u dečjim operama a potom se priključila KUD "Abrašević" gde postaje vokalna solistkinja. Pobedom na takmičenju pevača amatera dobija pravo da snimi svoju prvu ploču i od tada kreće njen munjevit uspon. Iz ploče u ploču sve slušanija i popularnija, bezbroj hitova, nagrada, karijera bez ijednog skandala. Vedar duh, optimizam i neizostavni osmeh razlog su što je rado viđen gost u zabavnim emisijama. Iza sebe ima 13 albuma, 25 godina rada na estradi i brojna prestižna muzička priznanja, od Oskara popularnosti do MESAMA.

Snežana Savić

Snežana Đurišić

Snežana Đurišić (Gornji Milanovac, 6. jun 1959.) je srpska pevačica narodne muzike, i jedna od najtalentovanijih pevačica na prostoru stare Jugoslavije ,te je mnogi smatraju kraljicom narodne muzike.
Prvu ploču je snimila sa osam godina, posle sticanja prava da snimi ploču na učešću "Studio 6 vam pruža šansu" u kojoj je osvojila debitansku (pošto je bila maloletna) 1. nagradu! Pevala je pesmu Lepe Lukić - Udati se nikad neću, i ako je ona u to vreme slušala Kolindu - Zdenka Vučković. Snežana je rođena da bude pevačica, kao mala beba, sa dve, tri godine počela je da peva, da bi je otac kasnije sa već 5, 6, 7 godina vodio subotom u kafanu na ćevape, gde bi uzimala mikrofon od pevačice Jelice Cvetković i pevala. Uslov da snimi prvu ploču bio je naravno, da bude dobar đak, uspela je u tome, zvali su je "Čudom od deteta" a ona,kada je pitate kako je uspevala u svemu, odgovoriće vam: "Kada nešto volite,onda možete sve"! I dodaće: "Muzika je moj život"!

Stefan Petrušić

Stefan Petrušić, pobednik pete sezone "Zvezda Granda", rođen je 25. jula 1989. godine u Smederevu. Odrastao je u Smederevskoj Palanci, gde je i završio osnovnu i srednju skolu - Gimnaziju, nakon koje upisuje Pravni fakultet u Beogradu. Pevanjem počinje da se bavi od malih nogu, kao i da svira harmoniku i klavijature. Javnosti postaje poznat prijavljivanjem na takmičenje "Zvezde Granda 2010/2011".

Stevan Anđelković

Stevan Anđelković rođen je 08.02.1988.godine u Leskovcu.
2004.godine prijavljuje se na audiciju za Zvezde Granda i nakon toga njegov život postaje nešto sasvim drugačije. Za jako kratko vreme dostiže sam vrh popularnosti zajedno sa ostalim finalistima Zvezde Granda.

Sunčica Predić

Suzana Jovanović

Suzana Mančić

Suzana Mančić (Beograd, 22. novembar 1956) je srpska glumica, pevačica i TV voditelj.
Karijeru je započela pesmom „Ogledalce, ogledalce“ sa nepunih 18. godina. Kasnije se oprobala kao voditelj zabavnih emisije, dugo godina je vodila tv emisiju gde se izvlačile dobitne Loto kombinacije. Zbog toga je i dobila nadimak „Loto devojka“.
Devedesetih je učestvovala u putujućoj humorističko-erotskoj pozorišnoj predstavi „Sekplozija“. Pozirala je za časopis „Plejboj“.
Napisala je, 2012. godine, autobiografsku knjigu „Neukrotivo srce“.

Svetlana Seka Aleksić

Svetlana Tanasić