16.09.2015

ZVEZDE GRANDA: I članovi žirija su...

ZVEZDE GRANDA: I članovi žirija su...

Konačno je došao odgovor na pitanje koje ste nam postavljali od prvog trenutka kada ste čuli da će početi nova sezona "Zvezda Granda"

Konačno je došao i taj dan da otkrijemo ko će odlučivati o sudbini mladih talenata u najpopularnijem muzičkom šou programu u regionu „Zvezde Granda“.  Ovogodišnji žiri čine kao i do sad šest članova, s tim da će njih pet biti u stalnoj postavci, dok će šesti član menjati iz epizode u epizodu.

Dame i gospodo, predstavljamo vam strog, ali pravičan žiri „Zvezda Granda“ koji će ocenjivati ovogodišnje kandidate.

Za početak, predstvaljamo vam ženu neverovatnog glasa, koja iza sebe ima bogatu karijeru sa 16 snimljenih albuma. U pitanju je Ana Bekuta, pevačica koju je do uspeha vodila hrabrost i ljubav prema muzici.  Drugi član žirija je „ nekrunisani kralj narodne muzike“, Šaban Šaulić čije se pesme rado pevaju u „Zvezdama Granda“. Novi sudija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ je i pevačica koja je svojim glasom oduševila Evropu. Pogađate, novi član žirija je Marija Šerifović. Tu je i poznati kompozitor, tvorac mnogih narodnih  hitova, Dragan Stojković Bosanac koji je poznat iz prethodnih sezona kao veoma strog član žirija koji svim takmičarima otvoreno kaže sve što misli. Deo nove sezone muzičkog šoua koji gleda ceo svet, biće i pevačica oko koje se stalno diže prašina. Zovu je „mala od skandala“ jer često zna da uzburka javnost i „oštrim jezikom“ pokrene lavinu komentara. U pitanju je pop diva Jelena Karleuša.

Pošto sad znate ko je žiri, verujemo da željno iščekujete prvu epizodu, kada ćete se uveriti ko je kakav.