16.07.2015

PRESREĆAN: Pobedniku Zvezda Granda uručeni ključevi od stana (FOTO)

PRESREĆAN: Pobedniku Zvezda Granda uručeni ključevi od stana (FOTO)

Haris Berković, pobednik devete sezone šoua Zvezde Granda, preuzeo je ključeve od stana.

Ispred "Grand produkcije" kljuceve stana pobedniku  uručili su PR menadžer i voditelj Vesna Milanović i zamenik direktora Grand televizije i voditelj Goran Petrović.

Mladi pevač bio je presrećan prilikom ulaska u svoj prvi stan, čak je i zamislio želju pre nego je zakoračio u svoj novi životni prostor. Emocije nije ni pokušavao da sakrije, a podršku mu je, kao i uvek do sada davao otac Mirsad, koji takođe nije krio oduševljenje nagradom, koju je njegov sin ubedljivom pobedom dobio.

Osim stana u kome već od danas pobednik popularnog takmicenja može da živi, “Grand produkcija” će u septembru, tačnije u novoj televizijskoj sezoni, zajedno sa Harisom i ostalim finalistima publici predstaviti i pesme, koje ce mladi pevači snimiti. Pobedniku naravno sleduje i kompletan album, što predstavlja drugi deo nagrade za prvo mesto.

„Jos uvek nisam svestan svega sto mi se dešava. Presrećan sam, veoma uzbuđen i oduševljen stanom. Dobiti stan u Beogradu je više od nagrade, biti deo „Grand produkcije“ je vise od ispunjenja sna. Zaista ću se truditi da opravdam poverenje, koje su mi ukazali ljudi koji su glasali za mene. Još jednom, hvala za sve. „ rekao je Haris.