13.07.2015

ZVEZDE GRANDA: Pobednik je Haris Berković (FOTO)

ZVEZDE GRANDA:  Pobednik je Haris Berković (FOTO)

Nova Zvezda Granda je Haris Berković! Nakon žestoke borbe u superfinalu, publika je SMS glasovima izabrala novu muzičku zvezdu, koji kao glavnu nagradu dobija stan u Beogradu i kompletan CD. Drugoplasirani je Semir Jahic, dok su treće odnosno četvrto mesto zauzeli Makedonci Filip Bozinovski i Alen Hasanović.  Sasa Popović, Lepa Brena I Keba dodeli su laskava priznanja šampionu I visešampionu popularnog takmičenja.

Nakon desetomesečne borbe i prolaska u finale te dolaska u sam vrh takmičenja, uspešno je završena i deveta sezona serijala Zvezde Granda. Superfinalisti su bili Haris Berković, Filip Božinovski i Semir Jahić, a za pobednika takmičenja je ubedljivim glasovima izabran talentovani momak iz Gradačca, Haris Berković.

“Presrećan sam. Još uvek ne mogu da verujem da sam pobedio. Zahvaljujem se svima koji su glasali za mene, mojoj porodici, koja mi je pružala ogromnu podršku tokom takmičenja, I naravno Grand produkciji jer svega ovoga ne bi bilo da nije bilo nje”, izjavio je pobednik.

Kandidati su kroz večerašnje nastupe pokazali da su se zasluženo našli među dvanaest najboljih. Svi su bili potencijalni pobednici, a nakon što je po četiri kandidata u dve faze napuštalo takmičenje, činilo se da je sve izvesnije ko će postati pobednik.  

Na samom kraju, u borbi za titulu pobednika ostali su…, koji su otpevali još po jednu pesmu, a posle pojedinačno izvedenih numera usledila je tradicionalna duetska žurka. Dok su se glasovi sabirali, publika i gledaoci pored malih ekrana imali su prilike da uživaju u spektakularnim nastupima zvezda poput Lepe Brene, Ane Bekute, Šabana Šaulića,Dragana Kojića Kebe, Snežane Đurišić, a potom je usledio i najvažniji trenutak. Nakon deset meseci, koliko je trajao serijal Zvezde Granda, proglašen je pobednik dvete sezone i nova Grandova zvezda! Haris Berković je novo lice na muzičkoj sceni pa su mu, kao i u dosadašnjim sezonama, uručeni ključevi stana u Beogradu, a u glavnu nagradu uključeno je i snimanje CD-a.